Vrijdag is mijn vaste werkdag. 

Als je vragen hebt of een kennismakingsafspraak wilt maken, kan je vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Als ik niet bereikbaar ben, kan je de voicemail inspreken en word je terug gebeld. Je kunt me ook mailen.

Route
 
auto
Je kunt je auto gratis parkeren op het terrein voor het gebouw, als daar plek is. Als je van tevoren aangeeft dat je met de auto komt, reserveer ik een plek voor je. Als je met een routeplanner komt, vul dan het adres 'Vondellaan 6' in. 
trein
Met de trein stap je uit bij station Utrecht Vaartsche Rijn, op 2 minuten lopen van de locatie. Vanaf station Utrecht Centraal kan je ook de bus nemen naar halte Vondellaan. 
 
bus
Met de bus stap je uit bij halte Vondellaan. Deze halte is recht voor de voordeur van Bedrijvencentrum Vondelparc. Bedrijvencentrum Rudolf Magnus bevindt zich aan de rechterkant hiervan.
Telefoon
 
06-23814087
Adres
 
Vondellaan 110, 3521 GH Utrecht. 
 
Drijfveer Psychotherapie is gevestigd in bedrijvencentrum Rudolf Magnus (inmiddels zijn de letters 'courage' verwijderd).
 
Algemene voorwaarden
 
Op alle diensten en communicatie van Drijfveer Psychotherapie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Je kunt deze opvragen via bovenstaande contactgegevens. Voor de wet AVG is er een privacyverklaring opgesteld. Verder heb ik een kwaliteitsstatuut beschikbaar gesteld.