top of page
Courage Drijfveer Psychotherapie

Als je therapie zoekt en mijn visie je aanspreekt, kan je me bellen of mailen om je aan te melden. Voordat we elkaar ontmoeten, zal ik eerst telefonisch contact opnemen om je hulpvraag te bespreken. Twijfel je of psychotherapie voor jou geschikt is, voel je dan vrij om hierover met mij te overleggen. 

In de eerste twee gesprekken wordt samen met jou een beeld gevormd van wie je bent en waar je naar op zoek bent. Hieruit volgt een diagnose en een therapieplan. Mocht in de intake duidelijk worden dat mijn behandelaanbod niet aansluit bij je hulpvraag, denk ik met je mee welke andere hulp passend is.

Om je aan te kunnen melden heb je een verwijzing van je huisarts nodig met als indicatie psychotherapie (meestal specialistische GGZ). Neem deze mee naar onze eerste afspraak.

Wachttijd (bijgewerkt in september 2023)

Op dit moment is er geen plek om te starten, en omdat ik op korte termijn geen ruimte heb voor nieuwe instroom, hanteer ik geen wachtlijst. Voel je vrij om contact op te nemen, we kunnen telefonisch een gesprek hebben over of je hulpvraag aansluit en ik kan eventueel met je meedenken over waar je wel terecht kunt. 

bottom of page